Svet ne more verjeti, da Dončićeve krvnike ubija ta "debelinko"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Po veličastni partiji izjemnega srbskega centra, ki je ekipi Denver Nuggets priboril 7. tekmo konferenčnega polfinala, je legendarna fotografija znova postala veliki spletni hit.
Oglej si celoten članek

Tako kot je bil v prejšnjih tednih glavna tema lige NBA slovenski čudežni deček Luka Dončić, je to v zadnjem dnevu po neverjetni predstavi, s katero je uspel s svojimi Denver Nuggets izboriti sedmo tekmo proti Los Angeles Clippers, postal izjemni srbski center Nikola Jokić.

Video Jokić spet neustavljiv, derbi "mesta angelov" pod vprašajem

Vsi ljubitelji najmočnejše košarkarske lige na svetu so se namreč že pripravili na spektakularno konferenčno finale med obema ekipama Los Angelesa, a je imel eden najboljših igralcev lige drugačne načrte.

Kljub temu da so tekom šeste tekme že zaostajali so za 19 točk, se je Denverju na krilih 34 točk, 14 skokov in 7 asistenc Jokića uspelo vrniti v igro ter na koncu celo slaviti.

Foto: Epa Nikola Jokić

Na nepričakovani poraz velikih favoritov je takoj seveda odreagiral tudi splet, ki nikoli ne izpusti iz rok takšne priložnosti za norčevanje.

Tako je ponovno postala aktualna fotografija iz Jokićevega otroštva, ko se za "debeluškastega" dečka ni moglo niti slutiti, da bo nekoč postal eden najboljših košarkarjev na svetu, ki lastnoročno uničuje verjetno celo najboljšo ekipo lige, katero vodi dvakratni MVP finala, Kawhi Leonard.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:04 15. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 21:52 14. September 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.