Šport > Košarka
22833 ogledov

Svet ne more verjeti, da Dončićeve krvnike ubija ta "debelinko"

Nikola Jokić Reševalni pas/Twitter
Po veličastni partiji izjemnega srbskega centra, ki je ekipi Denver Nuggets priboril 7. tekmo konferenčnega polfinala, je legendarna fotografija znova postala veliki spletni hit.

Tako kot je bil v prejšnjih tednih glavna tema lige NBA slovenski čudežni deček Luka Dončić, je to v zadnjem dnevu po neverjetni predstavi, s katero je uspel s svojimi Denver Nuggets izboriti sedmo tekmo proti Los Angeles Clippers, postal izjemni srbski center Nikola Jokić.

Nikola Jokić Denver Nuggets LA Clippers Video Šport Jokić spet neustavljiv, derbi "mesta angelov" pod vprašajem

Vsi ljubitelji najmočnejše košarkarske lige na svetu so se namreč že pripravili na spektakularno konferenčno finale med obema ekipama Los Angelesa, a je imel eden najboljših igralcev lige drugačne načrte.

Kljub temu da so tekom šeste tekme že zaostajali so za 19 točk, se je Denverju na krilih 34 točk, 14 skokov in 7 asistenc Jokića uspelo vrniti v igro ter na koncu celo slaviti.

Nikola Jokić | Avtor: Epa Epa

Na nepričakovani poraz velikih favoritov je takoj seveda odreagiral tudi splet, ki nikoli ne izpusti iz rok takšne priložnosti za norčevanje.

Tako je ponovno postala aktualna fotografija iz Jokićevega otroštva, ko se za "debeluškastega" dečka ni moglo niti slutiti, da bo nekoč postal eden najboljših košarkarjev na svetu, ki lastnoročno uničuje verjetno celo najboljšo ekipo lige, katero vodi dvakratni MVP finala, Kawhi Leonard.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥰

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

 

 

Komentarjev 2
  • Avatar Odinstenna
    Odinstenna 01:04 15.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • letepe8405 21:52 14.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com

Sorodne novice