Šport > Košarka
1380 ogledov

Dončić, Dragić in Čančar na "balkanski" fotografiji

Goran Dragić Luka Dončić Vlatko Čančar Jokić Marjanović Vučević Reševalni pas/Twitter
Košarkarji v ligi NBA so sredi nenadejanih prostih dni.

V NBA "mehurčku" v Orlandu v zadnjih dneh ni tekem. Protest zaradi rasne nestrpnosti in policijskega nasilja nad temnopoltimi je začasno ustavil tekmovalne aktivnosti, te se bodo nadaljevale v soboto po lokalnem času.

Tri proste dneve so številni košarkarji izkoristili za sproščeno druženje, med njimi so bili tudi vsi trije slovenski reprezentanti.

Luka Dončić Bojkot ali igranje? Šport Padla odločitev, ali bodo Luka in kompanija nadaljevali sezono

Goran Dragić se je z Miami Heat že uvrstil v drugi krog končnice, medtem ko sta Luka Dončić z Dallas Mavericks in Vlatko Čančar z Denver Nuggets tik pred izpadom, saj njuni ekipi v seriji zaostajata s 3:2 v zmagah.

Vsi trije so se v četrtek dobili na pijači in prigrizku, pridružila pa se jim je še trojica iz republik nekdanje Jugoslavije.

goran dragić Nor dosežek Šport Dragić piše neverjetno zgodbo, pred njim samo Wade in LeBron

Slovencem so družbo delali Srb Nikola Jokić - all-star center in Čančarjev soigralec pri Denverju, njegov rojak Boban Marjanović iz Dončićevega Dallasa ter Črnogorec Nikola Vučević, udarno orožje Orlando Magic.

Fotografijo vesele druščine je na svojih družbenih kanalih objavil Dragić in preprosto pripisal: "Balkan!".

Severnozahodno in severno mejo Balkanskega polotoka geografi sicer največkrat postavljajo na reke Soča, Krka (ali Kolpa) in Sava, bolj poenostavljen pogled bi Balkan postavil južno od reke Save.

Komentarjev 1
  • SVOBODA 11:29 28.avgust 2020.

    legende ! Kaj je hejterji šovinistični a tukaj ne boste pisali ? Nimate kaj pisat !

Sorodne novice