Šport > Košarka
9982 ogledov

Padla odločitev, ali bodo Luka in kompanija nadaljevali sezono

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Košarkarji naj bi vendarle bili za nadaljevanje sezone NBA.

Košarkarji naj bi bili za nadaljevanje sezone severnoameriške košarkarske lige NBA, je iz dobro obveščenih krogov izvedel novinar ESPN Adrian Wojnarowski, kar je objavila tudi uradna spletna stran lige.

Danes so imeli prvi sestanek, drugega pa načrtujejo v noči na petek po srednjeevropskem času in na njem bosta po dva predstavnika ekip. Tekme letošnje končnice naj bi se tako verjetno nadaljevala že v noči na soboto.

koš nba Negotovost Šport Zgodovinski bojkot tekem ustavil šport v ZDA Luka Dončić poškodba Upor Šport Je Dončić že končal sezono?

Do prvega sredinega izrednega sestanka klubov in vodstva lige NBA je prišlo po bojkotu Mulwaukee Bucks, ki so napovedali, da v znak protesta proti rasni neenakosti in policijskemu nasilju nad temnopoltimi ne bodo odigrali tekme proti Orlando Magicu.

Kasneje so v ligi NBA odpovedali tudi preostali tekmi končnice tega večera Oklahoma City Thunder - Houston Rockets ter Los Angeles Lakers - Portland Trail Blazers, sledila pa je še popolna ustavitev tekmovanj.

goran dragić Nor dosežek Šport Dragić piše neverjetno zgodbo, pred njim samo Wade in LeBron lebron james Je to konec? Šport LeBron besno odvihral: "Je*eš vse skupaj!" Bucks Magic bojkot NBA NBA Šport Najboljša ekipa rednega dela bojkotirala tekmo, noč brez košarke!
Komentarjev 1
  • MihaPu 22:02 27.avgust 2020.

    WHITE LIVES MATTER! Evo mater vam rasistično.

Sorodne novice