Šport > Košarka
4322 ogledov

Prve informacije o stanju Luke Dončića

luka dončić Twitter
Slovenec je v tretji četrtini odšepal z igrišča. V nadaljevanju se je sicer vrnil na parket, kjer pa je ostal le nekaj minut. Dallas Mavericks so tretjo tekmo izgubili s 122:130 in v seriji na štiri dobljene tekme zaostajajo z 1:2 v zmagah.

Dallas Mavericks so morali v tretji tekmi prvega kroga končnice na zahodu priznati premoč Los Angeles Clippers (122:130).

Telički v zadnjem delu obračuna niso mogli računati na prvega zvezdnika Luko Dončića, ki je utrpel poškodbo levega gležnja ob pokrivanju MVP-ja lanskega finala Kawhija Leonarda.

Luka Dončić NBA končnica Šport Hud udarec za Dallas, Dončić se je poškodoval

luka dončić | Avtor: Print Screen Print Screen
"Ne vem, kaj se je zgodilo, vendar ni tako hudo. Imel sem srečo. Nisem zvil desnega, ampak levi gleženj. Nič hujšega. Več bomo vedeli jutri," je novinarjem povedal Dončić, ki ga čaka pregled z magnetno resonanco. "Želel sem se vrniti v igro, saj smo imeli še vedno možnosti za zmago. Hotel sem pomagati soigralcem. Lahko sem tekel, vendar nisem mogel obremeniti noge, zato je bilo bolje, da sem mesto prepustil nekomu drugemu," je dodal 21-letnik.

luka dončić Razodetje Šport Ne boste verjeli, kaj o Dončiću po novem govori najostrejši kritik

O stanju prvega zvezdnika teksaškega moštva se je razgovoril tudi trener Rick Carlisle. "Nisem prepričan, kako huda je Lukova poškodba. Dobra stvar je, da gre za tisti 'dobri' gleženj in ne tisti, s katerim je imel veliko težav v tej sezoni ter v zadnjih letih. Več bomo vedeli jutri. Prišel je nazaj in skušal pomagati, ampak očitno je bilo, da njegovo gibanje na parketu ni pravo," je povedal trener.

Skorajšnji pretep Šport Škandal! Kar je Harrell storil Dončiću, bi lahko imelo resne posledice
"Na novo so mu povili gleženj, nato mi je trener povedal, da želi poskusiti. Seveda je bil moj odgovor pritrdilen. Težko je napovedati, kako bo naprej. Naslednja tekma je že zgodaj v nedeljo, kar ni najbolje, a bomo videli. Na razpolago nam je najmodernejša tehnologija. Videli bomo, kako se bo gleženj odzival v naslednjih 36 urah," je dodal Carlisle.

 
Komentarjev 1
  • 893013820ee00f6d7f0f6e7ff02849229c05d5dd 08:05 23.avgust 2020.

    V vednost tistim, ki pišete o teletih: "Team owner Donald Carver decided on the Mavericks which was probably a wise decision. One of the fans who was credited with submitting the winning name wrote that Mavericks "represents the independent, flamboyant ...prikaži več style of the Dallas people."