Šport > Košarka
8600 ogledov

Rivers izgubil živce, krivec pa Dončić

luka dončić Epa
Slovenski košarkar je bil najzaslužnejši za udaren začetek Dallasa.

Košarkarji Dallas Mavericks so po bolečem porazu na prvi tekmi z Los Angeles Clippers drugo srečanje odprli z delnim izidom 15:2. Najučinkovitejši košarkar teksaškega moštva je bil Luka Dončić, ki je v uvodnih štirih minutah dosegel osem od skupno 28 točk.

Luka Dončić NBA končnica Šport Dončić tako dober, da je lahko v zadnji četrtini ploskal na klopi

Dončić je pri vodstvu Dalasa z 10:2 uprizoril enega svojih značilnih prodorov pod koš, kamor se je sprehodil mimo zaspane obrambe Los Angelesa in razliko povišal na 12 točk.

Čudovita akcija je načela potrpljenje trenerja Clippersov Doca Riversa, ki je ob tem nejevoljno razširil roke in pričel vpiti na svoje košarkarje.

luka dončić Napete strasti Šport Zaiskrilo se je celo med Dončićem in trenerjem: "Bil sem besen"

Ob Dončiću je za pravcati šov Dallasa v prvem polčasu poskrbel tudi srbski orjak Boban Marjanović, ki je manj kot desetih minutah prispeval kar 13 točk in devet skokov. 

kawhi leonard "Pravite, da je ..." Šport Zvezdnik nejevoljen ob omembi Dončića

Komentarjev 1
  • jakec1575 13:11 20.avgust 2020.

    zadnjic sem gledal eno tekmo. brez atleticizma in obrambe. ta je za odtenek boljsa. ampak te črnci so napol mrtvi. ta generacija, ki je ocitno prevec presedela otrostva, nima nobene resne motorike. sprehajajo se od koša do koša. gledajo se. ...prikaži več bozajo se. Dončič ma finte in je tehnično zelo hiter in raznolik, a hitrosti v tej NBA ni.