Šport > Košarka
5933 ogledov

Zvezdnik nejevoljen ob omembi Dončića

kawhi leonard luka dončić Epa
Prvemu zvezdniku poraženih Los Angeles Clippers tokrat ni bilo do debatiranja o Luki Dončiću.

Dvakratni MVP finala lige NBA Kawhi Leonard (2014, 2019) je na drugi tekmi njegovega moštva z Dallas Mavericks dosegel 35 točk in 10 podaj, kar pa ni zadostovalo, da bi preprečil poraz Los Angeles Clippers, po katerem sta ekipi v seriji na štiri dobljene tekme poravnani na 1:1. 

Luka Dončić NBA končnica Šport Dončić tako dober, da je lahko v zadnji četrtini ploskal na klopi

Leonard, lani glavno oroža Toronta ob osvojitvi prvega naslova za Raptorje v zgodovini franšize, se po srečanju ni mogel izogniti vprašanju na temo slovenskega čudeženega dečka, čeprav mu to ni bilo najbolj povšeči, o čemer zelo nazorno priča njegov izraz ob omembni našega košarkarja.

kawhi leonard | Avtor: Print Screen Print Screen

Ko ga je novinarka podučila, da je Dončić podrl nov rekord (70 točk na prvih dveh tekmah končnice v karieri), je Leonard odvrnil: "Pravite, da je podrl rekord. Kateri rekord?" Odgovora zaradi manjšega šuma v komunikaciji ni dočakal, zato mu ni preostalo drugega, kot da pojasni, kako nameravajo v prihodnje zaustaviti prvega zvezdnika Dallasa. 

"Treba je ostati osredotočen in zbran celo tekmo. Igrati dobro v obrambi kot ekipa, več ne moreš storiti. Luka je velik borec. Potrebno ga je ovirati pri vsakem metu in mu preprečiti lahke koše," je dejal.

luka dončić Napete strasti Šport Zaiskrilo se je celo med Dončićem in trenerjem: "Bil sem besen"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.