Šport > Košarka
302 ogledov

Proces ustavljen, trener odpuščen

Brett Brown Profimedia Brett Brown.
Neuspeh bo prinesel številne spremembe v "mesto bratske ljubezni".

Ekspresni izpad v prvem krogu končnice košarkarske lige NBA je bil usoden za trenerja Bretta Browna, ki je bil na čelu Philadelphie 76ers zadnjih sedem let. Klub bo prevetril tudi igralski kader, nosilca igre pa bosta ostala sedanja glavna zvezdnika Ben Simmons in Joel Embiid, poročajo ameriški mediji.

Poraz z 0:4 proti Boston Celtics je bil za Philadelphio nepričakovan udarec, potem ko je zasedba pred začetkom sezone veljala za enega od favoritov za naslov. 76-ers so lani izpadli v polfinalu proti kasnejšemu zmagovalcu Torontu.

Shaquille O'Neal Luka Dončić Inside the NBA Video Šport Shaq in Dončić govorila v slovenščini!

Ključni trenutek sezone za Philadelphio je bila poškodba Bena Simmonsa, ki je moral v začetku avgusta na operacijo kolena.

Po pisanju različnih ameriških medijev ima vodstvo Philadelphie že svojega favorita za naslednika Bretta Browna. To naj bi bil Tyron Lue, trenutno pomočnik Doca Riversa pri Los Angeles Clippers. Omenja se tudi Jayja Wrighta, zdajšnjega trenerja univerze Vilanova, in aktualnega pomočnika pri 76ers Imeja Udoka.

LeBron James Lakers Blazers NBA Šport Bucks in Lakers do tretje zmage, težave za Houston
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice