Šport > Košarka
17319 ogledov

Dončićeva mama jokala kot dež

dončić poterbin Instagram
Na zmagoviti koš slovenskega čudežnega dečka se je odzvala tudi njegova mama Mirjam Poterbin.

Košarkarski svet se po zmagoviti trojki v zadnji sekundi četrte tekme končnice z Los Angeles Clippers klanja Luki Dončiću.

Epski koš so na družbenih omrežjih komentirali LeBron James, Stephen Curry in Dwayne Wade, od ponosa pa je prekipevala tudi njegova mama Mirjam Poterbin, ki je zmago Dallasa pospremila z zapisom: "Mislim, da tako nisem jokala od njegovega rojstva. Ponosna sem na svojega sina, res je pravi igralec." Temu je dodala še ključnik #mojsvet.

luka dončić Video Šport To se je zgodilo z Dončićem ob prihodu v garderobo luka dončić Iz oči v oči Šport Dončić se je soočil s človekom, ki ga je ozmerjal s "belopolto pi*ko"

Dončić še naprej piše zgodovino severnoameriške košarkarske lige. Ne samo, da je zadel odločilni met za zmago Dallasa, temveč je odigral tudi vrhunsko tekmo, saj je po slabi strelski predstavi na tretji tekmi tokrat iz igre metal kar 58-odstotno (18/31) za končnih 43 točk, 17 skokov in 13 podaj, kar mu je prineslo 19. trojni dvojček v sezoni (največ med vsemi NBA igralci).

Luka Dončić Zadnja sekunda Šport Največji zvezdniki so takole komentirali Dončićev koš Luka Dončić Lukaaaaaaa! Šport Tekma za infarkt: Čarovnija Dončića za noro zmago!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🙌🏻

A post shared by Mirjam Poterbin💖 (@mirjampoterbin) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.