Šport > Košarka
10965 ogledov

Največji zvezdniki so takole komentirali Dončićev koš

Luka Dončić Epa
Enaindvajsetletni Slovenec je navdušil tudi največje zvezdnike.

Luka Dončić je z izjemno predstavo na četrti tekmi prvega kroga končnice potopil moštvo Clippers. Dallas je po podaljšku zmagal s 135:133 in izenačil serijo na 2:2. Slovenski zvezdnik je v svojo statistiko vpisal 43 točk, 17 skokov in 13 asistenc, dve ukradeni žogi in blokado. Odigral je skoraj 46 minut, iz igre pa je metal 18/31.

A najpomembneše je prihranil za konec dvoboja. V zadnjih sekundah podaljška je prejel žogo, se odločil za met za tri točke in zadel za zmago. Njegova poteza je na noge dvignila ljubitelje košarke na obeh straneh Atlantika, navdušeni pa so bili tudi številni preostali sedanji in nekdanji zvezdniki lige NBA.

Luka Dončić Lukaaaaaaa! Šport Tekma za infarkt: Čarovnija Dončića za noro zmago!

"Bang, bang," je odločilni met pospremilo prvo ime lige LeBron James.

"Wow. Luka, nismo te vredni," se je oglasil Dwyane Wade.

"Izjavil bom nekaj očitnega, ampak prekleto. Luka je res pravi velezvezdnik," je po košu menil Kevin Love.

"Prekleto, Luka. Ti si res pokvarjen mamoje...," pa je nekaj kletvic sicer v pohvalnem smislu Luki namenil Zach LaVine.

Buddy Hield je odobravanje izrazil kar s čustvenčkom (emojijem), DeMarcus Cousins pa je zapisal: "Mladi fant je res nekaj posebnega."

Nekoliko več teksta je na svojem twitter računu zapisal Manu Ginobili. "Fant je neverjeten. 43/17/13 (točk/skokov/asistenc; op. p.) v končnici proti izjdmni ekipi in to pri 21 letih. Dodajte še met za zmago v zadnji sekundi. Noro!" je v španščini in angleščini zapisal legendarni Argentinec.

Te in ostale komentarje si poglejte v videu:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice