Šport > Košarka
3474 ogledov

Dallas se je oglasil v zvezi z Dončićevo poškodbo

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Teksaška ekipa je določila status slovenskega zvezdnika pred četrto tekmo serije prvega kroga končnice.

Dallas Mavericks so v noči na soboto klonili proti Los Angeles Clippers (130:122) in v seriji zdaj zaostajajo z 2:1 v zmagah.

Luka Dončić je kljub poškodbi, ki je precej skrajšala njegov čas na parketu, s trojnim dvojčkom spet dosegel zgodovinski mejnik. Takoj po tekmi se je zainteresirana javnost seveda začela spraševati, v kakšnem stanju je načeti Dončićev gleženj.

"Nisem prepričan, kako huda je Lukova poškodba. Dobra stvar je, da gre za tisti 'dobri' gleženj in ne tisti, s katerim je imel veliko težav v tej sezoni ter v zadnjih letih," je po srečanju dejal trener Teličkov Rick Carlisle.

luka dončić Kdor zna, zna Šport Kljub poškodbi in obupnemu metu Dončić spet v zgodovino

Luka Dončić Mavs Clippers | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

V soboto pozno popoldne po srednjeevropskem času so Mavericks uradno določili Dončićev status pred nadaljevanjem boja proti moštvu iz "mesta angelov".

"Mavericks so Dončića (zvin levega gležnja) navedli kot vprašljivega za četrto tekmo," je na Twitterju zapisal o dogajanju v taboru Teličkov vedno dobro obveščeni novinar Tim MacMahon.

Skorajšnji pretep Šport Škandal! Kar je Harrell storil Dončiću, bi lahko imelo resne posledice

Mnogi uporabniki družbenih omrežij so vest iz Dallasa sprejeli kot dober znak glede Dončićevega nastopa, čeprav čas ni zaveznik Teksačanov.

Naslednji obračun se bo namreč zgodil že v nedeljo zvečer po srednjeevropskem času, manj kot 40 ur po koncu zadnje tekme.

ujiri Dokaz Šport Tudi Dončićev trener zgrožen nad posnetkom: "To je grozno!"
Komentarjev 1
  • 893013820ee00f6d7f0f6e7ff02849229c05d5dd 08:02 23.avgust 2020.

    V vednost tistim, ki pišete o teletih: "Team owner Donald Carver decided on the Mavericks which was probably a wise decision. One of the fans who was credited with submitting the winning name wrote that Mavericks "represents the independent, flamboyant ...prikaži več style of the Dallas people."

Sorodne novice