Šport > Košarka
5203 ogledov

Saj ne boste verjeli, kaj je Luka počel v noro napetem trenutku

Print Screen
Tudi ko se tekma lomi, je Luka Dončić hladen kot špricer.

Po spletu je zaokrožil zanimiv posnetek, ki dokazuje, kako sproščen je komaj 21-letni slovenski košarkar pred odločilnimi sekundami srečanja z Los Angeles Clippers.

Luka Dončić Lukaaaaaaa! Šport Tekma za infarkt: Čarovnija Dončića za noro zmago!

Marsikateri mladi igralec bi si v tako napetih trenutkih pogrizel vse nohte, toda ne Luka. Med minuto odmora v podaljšku četrte tekme končnice se je zvezdnik Dallasa igral s plastenko. Tako je, prav ste prebrali.

luka dončić Luka Magic Šport Cel svet govori o njegovi trojki, a tole vam bo vzelo sapo dončić poterbin Nepopisno Šport Dončićeva mama jokala kot dež

Čeprav je imel na plečih ogromen pritisk, saj bi se Dallas, ki je igral brez poškodovanega Kristapsa Porzignisa, v primeru poraza znašel v domala brezizhodnem položaju, je Luka deloval povsem mirno.

Očitno je bil že seznanjem s strategijo trenerja Ricka Carlisla, zato je za trenutek ali dva odklopil svoje možgane.

"Luka med podaljškom sploh ni bil resen. Predstavljajte si, kaj bi šele bilo, če bi bil povsem zbran," se je glasil eden od komentarjev zabavnega posnetka.

luka dončić Video Šport To se je zgodilo z Dončićem ob prihodu v garderobo luka dončić Iz oči v oči Šport Dončić se je soočil s človekom, ki ga je ozmerjal s "belopolto pi*ko"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.