Šport > Košarka
63073 ogledov

Dončićev dežurni kritik zavil na stara pota: "Luka je eden najslabših ..."

luka dončić Epa
Potem ko se je pred dnevi omehčal in celo izrekel nekaj pohval na račun Luke Dončića, se je znani košarkarski analitik hitro vrnil v stare tire.

Medtem ko celotna košarkarska srenja poje hvalnice Luki Dončiću po zmagovitem košu in izjemni predstavi na tekmi z Los Angeles Clippers, pa nekateri skeptiki, med njimi je znova najglasnejši košarkarski poznavalec Skip Bayless, še vedno mečejo senco dvoma na zvezdnika Dallasa.

luka dončić Video Šport To se je zgodilo z Dončićem ob prihodu v garderobo

Bayless, ki je po uvodni tekmi končnice hvalil Slovenca in mu celo pripisal "nenavaden talent", se je po sinočnji tekmi oglasil na tviterju, kjer se je znova lotil našega košarkarja, prizanesel pa ni niti strokovnemu kadru Los Angelelsa.

luka dončić | Avtor: Epa Epa

"Clippersi so pravkar izgubili proti obupnemu strelcu izza črte, Luki Dončiću, enemu najslabših strelcev rednega dela NBA sezone. Zakaj je bil Reggie Jackson sploh na parketu? In kako se je prav on znašel na Luki ob zadnjem metu?" je zapisal Bayless in svoje občutke nazorno ponazoril z uporabo velikih tiskanih črk.

luka dončić Luka Magic Šport Cel svet govori o njegovi trojki, a tole vam bo vzelo sapo Ti to resno? Šport Saj ne boste verjeli, kaj je Luka počel v noro napetem trenutku

V drugem zapisu je še enkrat obsodil "absurdno" strategijo Doca Riversa in dodal, da bi moral Dončića v zadnjem napadu pokrivati Kawhi Leonard.

luka dončić Iz oči v oči Šport Dončić se je soočil s človekom, ki ga je ozmerjal s "belopolto pi*ko"

dončić poterbin Nepopisno Šport Dončićeva mama jokala kot dež
Komentarjev 13
  • Avatar Leon
    Leon 10:23 25.avgust 2020.

    Ta klovn Skip Bayless je podobno kot Janša ,ki pljuva po vsem s čim se strinja večina . Samo ,da se lahko pojavi na sceni .

  • Avatar Contilenna
    Contilenna 01:19 25.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 893013820ee00f6d7f0f6e7ff02849229c05d5dd 20:31 24.avgust 2020.

    [ Dončićev dežurni kritik zavil na stara pota: "Luka je eden najslabših ..." ] Nič ne bilo narobe, ko bi Bayless nadaljeval družinsko tradicijo in v restavraciji pekel čevapčiče, ampak očitno tudi za to ni sposoben.