Šport > Košarka
6700 ogledov

Grozljivka v končnici: NBA zvezdnik z glavo silovito trčil ob tla

Tobias Harris Reševalni pas/Twitter
Philadelphii se je najprej poškodoval eden izmed najboljših košarkarjev, nato pa je bila še pometena s strani Bostona 4:0.

NBA zvezdnik ekipe Philadelphia 76ers Tobias Harris je doživel grozljiv padec tekom drugega polčasa četrte tekme končnice proti ekipi Boston Celtics.

Hariss je med skokom izgubil ravnotežje, potem ko se je z nogami zapletel z Jaysonom Tatumom, ki je bil v nezaustavljivem prodoru. Priljubljeni "Tobi" je ob padcu nato silovito z glavo udaril ob parket ter nepremičen obležal na igrišču, okoli njega pa se je pojavila celo luža krvi.

Toda na veliko srečo vendarle ni šlo za težjo poškodbo, saj se je Harris kmalu začel zavedati svoje okolice, nato pa je tudi brez pomoči sam odšel v slačilnico ter se kasneje celo vrnil na parket.

A tudi Harrisova vrnitev ni pomagala ekipi Philadelphie, ki je bila pometena v štirih tekmah prvega kroga končnice. Boston je namreč četrto tekmo dobil s 110:106 ter se kot prva ekipa uvrstil v konferenčno polfinale.

Nesrečni Harris je tekmo zaključil z 20 točkami, 5 skoki ter 2 asistencama. Tekom serije z Bostonom pa je sicer povprečno beležil 15,8 točk, 9,5 skokov ter 4 asistence na tekmo.

Komentarjev 1
  • Avatar Contilenna
    Contilenna 01:21 25.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Sorodne novice