Šport
96 ogledov

Izbrali trenerja leta

Nick Nurse Epa
Po odlični lanski sezoni je letos nadaljeval z dobrim delom.

Trener ekipe NBA Toronto Raptors Nick Nurse je trener leta v sezoni 2019/20, je danes odločilo vodstvo lige. Za 53-letnega Američana je to prvo takšno priznanje.

Luka Dončić Bitka s časom Šport Dallas se je oglasil v zvezi z Dončićevo poškodbo

"Počaščen sem, da sem dobil priznanje, To res nekaj pomeni," je dejal Nurse, ki je v prejšnji sezoni s svojimi igralci osvojil naslov prvaka. "Bilo je nekaj izjemnega osvojiti ligo s temi fanti. To mi je pomenilo daleč največ, a tudi tole je zelo v redu."

Njegova ekipa je tudi v tej zaradi novega koronavirusa močno spremenjeni sezoni še v igri za ubranitev naslova. Toronto v seriji z Brookylinom v "mehurčku" v Orlandu, kjer moštva končujejo sezono, vodi s 3:0 v zmagah in si lahko že v nedeljo zagotovi napredovanje.

V novinarskem izboru je Nurse dobil skupno 470 točk 90 uvrstitev na prvo mesto. Drugi je bil Mike Budenholzer (Milwaukee) s 147 točkami, tretji pa Billy Donovan (Oklahoma City) s 134.

Nurse je trenersko kariero začel v ameriški univerzitetni košarki, potem je 11 let delal v Evropi, večinoma v Veliki Britaniji.

Skorajšnji pretep Šport Škandal! Kar je Harrell storil Dončiću, bi lahko imelo resne posledice
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice