Šport > Košarka
6930 ogledov

Svinjarija, da ni večje! Clipper poskušal poškodovati Dončića

dončić morris Print Screen
Krilni center Los Angeles Clippers je na peti tekmi z Dallas Mavericks storil nekaj nedopustnega. Njegova tarča? Luka Dončić.

Košarkar Los Angeles Clippers Marcus Morris je na začetku drugega polčasa rekordne pete tekme končnice, na kateri je njegova ekipa visoko premagala Dallas Mavericks, poskušal poškodovati Luko Dončića.

Čeprav je imel na voljo ogromno prostora, je ameriški krilni center, kot se zdi, namerno stopil na poškodovani gleženj slovenskega košarkarja in mu pri tem sezul čevelj. Gre za levi gleženj, zaradi katerega je bil celo vprašljiv Dončićev nastop na četrti tekmi.

Na srečo se je vse skupaj končalo brez kakršnihkoli posledic, na spletu pa se že krepijo pozivi k prepovedi igranja na šesti tekmi.

luka dončić NBA Šport Dallas nima več popravnega izpita

Dončića so o incidentu povprašali na tiskovni konferenci po tekmi. "Seveda sem videl posnetek. Imam svoje mnenje. Upam, da ni bilo namerno. Kaj pa vi mislite?" je novinarju Bradu Townsendu odgovoril 21-letnik in dodal: "Upam, da ni bilo namerno, a vsak bo imel svoje mnenje. Gremo naprej."

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Številni navijači so Morrisu očitali umazano igro in pozivali h kazni, vendar je vprašanje, če se bo incident sploh znašel pod drobnogledom lige NBA.

Morris se je provokacij posluževal že v prvi četrtini, ko se je na Dončića spravil med izvajanjem prostih metov. "Nočem govoriti z njim. Celo tekmo mi je govoril grde reči. Kot sem dejal, vsak ima svoje mnenje. Upam, da ni bilo namerno. Če je bilo, potem je to zelo slabo," je še povedal Luka.

Komentarjev 3
  • Laznivi 12:49 26.avgust 2020.

    Le zakaj imajo probleme z policijo v ameriki samo tisti mocno temno napudrani ?

  • SVOBODA 08:45 26.avgust 2020.

    Zanalašč ga je hotel !

  • gregor51 07:54 26.avgust 2020.

    zamurci so izgubili živce

Sorodne novice