Šport > Košarka
141 ogledov

NBA podelila prvo nagrado

Giannis Antetokounmpo Epa
Nagrada za najboljšega obrambnega igralca v ligi je prepričljivo romala v roke "grškega čudaka".

Zvezdnik Milwaukee Bucks Giannis Antetokounmpo je osvojil prvo nagrado severnoameriške košarkarske lige NBA to sezono, potem ko zmagal v glasovanju za najboljšega obrambnega igralca lige. Bržčas pa to ne bo njegova edina nagrada letos; je namreč prvi favorit za najprestižnejši naziv najkoristnejšega igralca (MVP) lige, ki ga je osvojil že lani.

morris dončić Taktika Šport Clippersi provocirali Dončića, tako so se spravili nanj

Da je Antetokounmpo postal najboljši obrambni igralec lige, je premagal zvezdnika LA Lakers Anthonyja Davisa in dvakratnega dobitnika te nagrade Rudyja Goberta iz Utah Jazz.

Antetokounmpo, ki je bil lani drugi v tem izboru, je prejel 75 od 100 možnih glasov za najboljšega, skupno pa 432 točk od 100 športnih novinarjev, ki glasujejo v izboru. Davis na drugem mestu je zbral 200 točk.

Milwaukee je sicer sezono končal kot najboljša obrambna ekipa lige.

dončić morris Posnetek šokira Šport Svinjarija, da ni večje! Clipper poskušal poškodovati Dončića luka dončić NBA Šport Dallas nima več popravnega izpita

Giannis Antetokounmpo | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.