Šport > Košarka
9144 ogledov

Bayless že med tekmo nad Dončića: "Mladi Luka, tole ni dobro"

luka dončić Epa
Ameriški košarkarski analitik še naprej ne prizanaša Luki Dončiću.

Ameriški komentator in analitik Skip Bayless je bil zelo dejaven na tviterju med peto tekmo Dallasa in Los Angelesa. Njegova glavna tarča je bil kot ponavadi Luka Dončić.

luka dončić NBA Šport Dallas nima več popravnega izpita

"Lukov prvi poskus za tri točke... žoga oplazila samo zrak. Nisem presenečen. Je 140. od 147. strelcev za tri v rednem delu sezone, 31,6%," je Slovenca že uvodoma napadel Bayless.

"Luka Dončić se pritožuje nad vsako sodniško odločitvijo," je dodal kmalu zatem. "Kakšno simuliranje Luke, potem ko so mu žogo povsem čisto izbili iz rok. Doc Rivers se lahko samo smeji," je nadaljeval Bayless.

luka dončić Težke besede Šport Dončićev dežurni kritik zavil na stara pota: "Luka je eden najslabših ..."

"Tole ne izgleda dobro za mladega Luko. Pritožuje se pri sodnikih med prav vsako minuto odmora. To je počel tudi ob koncu polčasa. Raje IGRAJ," je še sporočil Slovencu in tirado zaključil z: "Clippersovi razervisti so kot Lukova senca, upravičeno."

Skip, ne pozabi dihati!

dončić morris Posnetek šokira Šport Svinjarija, da ni večje! Clipper poskušal poškodovati Dončića Skorajšnji pretep Šport Škandal! Kar je Harrell storil Dončiću, bi lahko imelo resne posledice

dončić morris Burna reakcija Šport Morris se je odzval na obtožbe, da je želel poškodovati Dončića morris dončić Taktika Šport Clippersi provocirali Dončića, tako so se spravili nanj

skip bayless | Avtor:
 

Komentarjev 2
  • Žurnalček 16:40 26.avgust 2020.

    Tale tip ne razume , da se na Balkanu za takšne stvari pušča kri ! Naj mu to nekdo samo namigne , da nam ne bo treba na pot !

  • boris96 14:17 26.avgust 2020.

    Skip him. Ko je človek popularen, nima samo oboževalcev in s tem bo Luka znal živeti.