Šport > Košarka
5030 ogledov

Morris se je odzval na obtožbe, da je želel poškodovati Dončića

dončić morris Epa
Marcus Morris je precej burno reagiral na očitke, da je poskušal na tekmi z Dallas Mavericks poškodovati prvega zvezdnika Luko Dončića.

Na spletu močno odmeva pohojanje Marcusa Morrisa, ki je, vsaj tako se zdi ob ogledu posnetka, namerno stopil na poškodovani gleženj Luke Dončića in mu sezul čevelj.

dončić morris Posnetek šokira Šport Svinjarija, da ni večje! Clipper poskušal poškodovati Dončića

Neizpodbitno dejstvo je, da je imel ameriški krilni center na voljo ogromno prostora, a se je prav potrudil prilagoditi gibanje in za odtenek podaljaš svoj korak, da je našel svoj cilj.

dončić morris | Avtor: Print Screen Print Screen

V to so prepričani tudi številni uporabniki družbenih omrežjih, ki po Morrisu udrihajo po dolgem in počez, toda košarkar njihove očitke odločno zavrača.

morris dončić Taktika Šport Clippersi provocirali Dončića, tako so se spravili nanj

marcus morris doc rivers | Avtor: Epa Epa

"Košarko igram s spoštovanjem do sebe in drugih igralcev. Da bi poskušal nekoga namerno poškodovati, je zame norost. Deset let že igram z najboljšimi. Stavim na moralne vrednote in trdo delo. Tekmujem in dajem vse od sebe vsako tekmo," je zapisal košarkar.

"Košarka ni tako resna, da bi poskušal nekoga poškodovati. Za nič se ne bom opravičil, ker vem, koliko iz dneva v dan vlagam v to igro. Bila je napaka, sprijaznite se. Igram, da tekmujem," je dodal.

Luka Dončić Luka v transu Šport Poglejte, kako košarkarja Dallasa uživata in prepevata ob "narodnjakih" luka dončić NBA Šport Dallas nima več popravnega izpita

Komentarjev 8
  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 18:54 26.avgust 2020.

    Evo,kako je komentiral sovoznik Anamarijo Goltes... .YOUTUBE : "True Lies car dealer (3:35mim)". Glej od 1:50min naprej.

  • kapibara 16:01 26.avgust 2020.

    Pa kva ste še pričakoval od tega .. kdaj pa črnci še kaj negativnega priznajo..??

  • blayo 13:53 26.avgust 2020.

    Kot prvo model v odgovoru jasno na prvo mesto postavi sebe ko pravi da igra s spoštovanjem do sebe. Kot drugo pa tudi če ni bilo oziroma ni namerno, se vsak normalen človek za kaj takega opraviči.