Šport > Košarka
3029 ogledov

Kakšna družba! Tako se tekom premora zabavajo Luka, Dragić...

"Balkanski klan" Reševalni pas/Twitter
"Balkanski klan" s prejšnje znamenite fotografije so okrepili še Jurkić, Hezonja ter Zubac.

Potem ko je slovenski košarkarski as NBA ekipe Miami Heat Goran Dragić delil fotografijo košarkarjev s prostora nekdanje Jugoslavije, kako se družijo tekom NBA premora, se je "balkanski klan" okrepil še za tri košarkarja.

Na fotografiji, ob katero je Dragić zapisal "Balkan", so se poleg zvezdnika Vročice znašli še Luka Dončić, Vlatko Čančar, Boban Marjanović, Nikola Jokić in Nikola Vučević.

Goran Dragić Luka Dončić Vlatko Čančar Jokić Marjanović Vučević Vesela druščina Šport Dončić, Dragić in Čančar na "balkanski" fotografiji

Toda ekipa še ni bila popolna, saj so se ji kasneje pridružili še bosanski zvezdnik Jusuf Nurkić ter Hrvata Ivica Zubac in Mario Hezonja.

NBA liga je namreč vse od srede dalje pod velikim vprašajem zaradi bojkota številnih igralcev, katerega so sprožili pri Milwaukee Bucks, ko so odbili igrati tekmo z Orlando Magic zaradi rasne nepravice, ki je v zadnjem letu glavna tema v ZDA. Kmalu so bile odpovedane tudi preostale tekme. Po četrtkovem sestanku pa je bilo sprejeto, da se bo liga vendarle nadaljevala.

Medtem ko so se ameriški košarkarji ukvarjali z bojkotom, pa je "balkanska družina" v Orlandu izkoristila priložnost za skupno večerjo, katero je nato z epsko fotografijo ovekovečil trener Portlanda (Nurkićeve in Hezonjine ekipe), Terry Stotts.

Prav oba člana Stezosledcev pa bosta najverjetneje prva, ki bosta morala zapustiti "balkansko družino" v Orlandu, saj Los Angeles Lakers vodijo s 3:1 v seriji, enaka pa je situacija tudi z Orlandom Nikole Vučevića, ki zaostaja z 1:3 proti Milwaukeeju, medtem ko je le en poraz od eliminacije (3:2 v zmagah za Utah Jazz) oddaljen tudi Denver Jokića in Čančarja.

Najbolj pa je zanimiva situacija pri Los Angeles Clippers ter Dallas Mavericks, saj nasproti Ivici Zubcu, ki s Clippers vodi 3:2, stojita prav njegova prijatelja Luka Dončić ter Boban Marjanović. Edini, ki pa lahko mirno pričakuje naslednji krog končnice, je naš Goran Dragić, ki je s 4:0 pometel Indiano Pacers.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice