Svetovni prvak iz Planice pozitiven na testu za covid-19

Foto: Epa
Foto: Epa
Aktualni svetovni prvak v smučarskih poletih Karl Geiger se je okužil s koronavirusom.
Oglej si celoten članek

Zmagovalec nedavno končane posamične tekme svetovnega prvenstva v poletih v Planici Karl Geiger je bil pozitiven na testu za koronavrius, je sporočila nemška smučarska zveza.

27-letni Nemec je bil pozitiven ob zadnjem testiranju nemške reprezentance v začetku tedna, preostali izvidi njegovih sotekmovalcev in trenerjev pa so bili negativni.

Odločba vročena Kocka je padla: SZS sporočila usodo Timija Zajca

Geiger, ki se je v Planici veselil še ekipnega srebra, nima simptomov bolezni in se trenutno nahaja v domači karanteni, kjer mu družbo delata izbranka Franziska in hčerka Luisa, ki se je rodila dan po koncu prvenstva v dolini pod Poncami.

Geiger bo izpustil generalko pred turnejo štirih skakalnic v švicarskem Engelbergu, nadaljnja usoda pa bo odvisna od naslednjih testov, ki bodo odločali o tem, ali se bo lahko vmešal v boj za prestižnega zlatega orla.

Nova era Novi trener o Timiju Zajcu: "S tem se ne bom ukvarjal, dokler ..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:36 17. December 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.