Svetovni prvak obžaluje hud incident med prenosom v živo

Foto: Profimedia Deontay Wilder
Boksarski šampion je med televizijskim prenosom v živo poškodoval maskoto.
Oglej si celoten članek

Deontay Wilder, svetovni prvak težke kategorije po verziji WBC, je med televizijskim prenosom v živo sledil navodilom voditelja in z uničujočim udarcem "pokosil" studijsko maskoto.

Zlomljena čeljust Svetovni prvak udaril maskoto, ki je pristala v bolnišnici

Boksarski šampion, ki se pripravlja na težko pričakovani dvoboj z Britancem Tysonom Furyjem, je z udarcem močno pretiraval in moškemu v kostumu prizadejal resne poškodbe. Med drugim naj bi mu zlomil čeljust. Wilder se je kasneje branil, češ da ni vedel, da je v kostumu pravi človek.

Boksar se je za incident opravičil na družbenih omrežjih, kjer je zanikal, da ni vedel, da se v maskoti skriva človek. "Vsi naslovi, da nisem vedel, da gre za pravega človeka, so samo vaba za klike. Dajte no! Pokažite malo spoštovanja," se je jezil neporaženi boksar, ki še vedno ni prepričan, ali so navedbe o poškodbah resnične.

"Iskreno se opravičujemo pogumnemu možu, ki sem ga poškodoval (če to drži). Zelo spoštujem njega, njegov pogum in pripravljenost za sodelovanje. Če to drži, potem bi ga rad osebno povabil na moj dvoboj, ki bo 1. decembra," je zapisal Wilder.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.