Svetovni prvak praznoval rojstni dan: Kilogrami marihuane, gole natakarice...

Foto: Instagram Andy Ruiz rojstni dan Foto: Instagram Andy Ruiz rojstni dan Foto: Instagram Andy Ruiz rojstni dan Foto: Instagram Andy Ruiz rojstni dan Foto: Instagram Andy Ruiz rojstni dan Foto: Instagram Andy Ruiz rojstni dan Foto: Instagram Andy Ruiz rojstni dan Foto: Instagram Andy Ruiz rojstni dan
Mehičan Andy Ruiz je priredil eno izmed največjih senzacij v zgodovini boksa, ko je s tehničnim nokavtom v sedmi rundi premagal Anthonyja Joshuo. Medtem ko se čaka na njun povratni dvoboj, pa prvak na polno uživa.
Oglej si celoten članek

Po dvoboju z Anthonyjem Joshuo je Andy Ruiz zaslužil 5 milijonov dolarjev ter se odločil, da se lahko nekoliko razvaja. Tako je svoj 30. rojstni dan proslavil na spektakularen način.

Videl zvezde "Joshua se tretje runde ne spomni."

Na njegovem praznovanju so gostje jedli suši z golih deklet, penino je odpiral z mačeto, stregle so jih napol gole natakarice, gostje so bili v spodnjem perilu, manjkalo pa ni niti gore marihuane.

Osrednji prostor praznovanja je zasedel ledeni kip, na katerem sta bili upodobljeni inicialki njegovega imena, celoten program pa je vodil raper Scotty Music, ki je imel koncert v živo.

Zabava je vsekakor uspela, zdaj pa mora priljubljeni boksar čim prej priti k sebi ter se lotiti treninga, če želi obraniti naslove WBA, IBO, IBF ter WBF, ki si jih je priboril na dvoboju z Joshuo.

Video Senzacija v New Yorku: Nokavtirani Joshua izgubil vse naslove

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:55 27. Avgust 2019.

    bankrot..čez par let

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.