SZS delila še več podrobnosti o Kosiju

Foto: Epa klemen kosi
Mariborčan se v soboto vrača v domovino.
Oglej si celoten članek

Slovenskega alpskega smučarja Klemna Kosija, ki je grdo padel na današnjem smuku za svetovni pokal v Bormiu, so že odpustili iz bolnišnice v bližnjem Sondriu, kamor so ga s helikopterjem prepeljali po padcu.

Jutri bo odpotoval domov, kjer ga bo pregledal reprezentančni zdravnik, so sporočili iz smučarske zveze.

SZS Prve informacije o Kosijevem stanju

Kosi naj bi imel zlomljen nos in počeno ličnico, točna diagnoza pa bo znana jutri pozno popoldne, ko ga bo pregledal reprezentančni zdravnik, je še sporočila zunanja sodelavka za odnose z javnostmi pri smučarski zvezi Špela Pretnar.

Sedemindvajsetletni Kosi na smuku ni prismučal do cilja. V spodnjem delu proge je grdo padel, tekma pa je bila za dvajset minut tudi prekinjena.

Smuk Hud padec slovenskega smukača, prebil vse zaščitne mreže Tako ne bo šlo Šteharnik jih je pošteno napel Slovenkam

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.