Ta fotografija Luke Dončića razburila Američane

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski zvezdnik uživa na dopustu. Mudi se na hrvaški obali.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je v lanski sezoni Dallas Mavericks popeljal do finala zahodne konference, čez nekaj tednov bo skušal do višav pripeljati še reprezentanco Slovenije na EuroBasketu.

V pripravah na zadnji dve sezoni se je Ljubljančan soočal z očitki, da ima preveč kilogramov. V preteklosti je tudi sam priznal, da bi moral bolj paziti nase in letos je temu očitno tako.

Jordanov soigralec: "V tem pogledu me Luka spominja na Michaela"

Že junija se je potil z ostalimi slovenskimi reprezentanti v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, kmalu ga čakajo še priprave na evropsko prvenstvo. In v vmesnem času Dončić ni pridobil na teži.

Njegova podoba na fotografiji iz Makarske je zgovorna. Zvezdnik je tako suh, da so nekateri uporabniki spleta zapisali, da bi moral Luka počasi tudi kaj pojesti.

xxx

EuroBasket 2022 se bo začel 1. septembra. Slovenija bo predtekmovanje igrala v nemškem Kölnu proti izbranim vrstam Nemčije, Madžarske, Litve, BiH in Francije.

Ni omahoval Neverjetno, kam je Dončićev šef postavil Luko!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:13 3. Avgust 2022.

    Za vrhunskega košarkaša je bil res kar precej knedlast.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.