Tadeja Pogačarja ustavili policisti, Vingegaarda "sneli" že prej

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski šampion je imel v torek bližnje srečanje z organi pregona in varnosti.
Oglej si celoten članek

Tadej Pogačar veliko ur preživi na cesti, večinoma na kolesu. Občasno se pelje tudi z jeklenim konjičkom, kot je bil slučaj včeraj, ko je vijugal proti Radovljici.

Odmeven prestop Pogačar dobil zvezdniško okrepitev, pomagal mu bo odlični hribolazec

Pričakala ga je policijska kontrola in ga ustavila. Policija je objavila fotografijo Pogačarjevega postanka in pripisala, da dvakratni zmagovalec francoskega Toura ni naredil prekrška.

"Zaštopal' smo šampiona. Vzoren voznik in absolutno vrhunski športnik," je ob podobi pripisala Policijska uprava Kranj.

xxx

Sledilci PU Kranj so se pošalili na račun dogodka, policisti so jim duhovito odgovorili. Eden od uporabnikov spleta je vprašal, kje je Jonas Vingegaard, na Touru neumorni spremljevalec Pogačarja.

"Njega je patrulja že prej snela in ni prišel do Radovljice," se je glasil odgovor PU Kranj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:28 10. Avgust 2022.

    a zato je bil tak kaos na cestah okoli radolce in bleda, ker so policisti, se fotkal, namesto da bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.