Šport /sport/kolesarstvo
17796 ogledov

Tadeja Pogačarja ustavili policisti, Vingegaarda "sneli" že prej

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 21:28 10.avgust 2022.

    a zato je bil tak kaos na cestah okoli radolce in bleda, ker so policisti, se fotkal, namesto da bi delal red na cestah. potem pa morajo ljudje ubogi skoz krmo na bled. sem misli da se bodo pohvalili, kako ...prikaži večko so zrihtal gužvo na cesti od izvoza AC do bleda, pa so rajš ptička gledal, kot kolono. ma jim dam en predlog, naj se odpeljejo v vintgar na sladoled.. se bodo še več lahko fotkal..zraven pa še mal v državno blagajno nafilal od turistov brez izpitov., ki cestnih znakov ne poznajo.

    • SamoResnica 04:25 11.avgust 2022.

      Dej nekaj pojej ali pa popij oz. si iztakni iz zadnje plati, da ne boš tako nataknjen. Življenje ki se dogaja okoli tebe ni samo nekaj slabega ali groznega. Gužva je povsod, vroče je, turisti so tukaj in itak, da ...prikaži več je tudi gužva. Pričakuješ, da bodo policisti s čarovniško paličico vse skupaj odčarali? Žal nismo v tem filmu. Lahko pa sanjaš še naprej in si želiš, mogoče pa se ti nekoč uresniči.

    • rd2dmk2 08:06 11.avgust 2022.

      eh, če bi policaji delal mal, bi ne bi bilo gužve. sicer pa-pravilno delal. ti dam en primer. na jesenicah na gorenjskem je ena cesta skozi mesto, ki pelje proti karavanškemu predoru. to cesto, ki je dolga cca 1500m izkoriščajo ...prikaži več tujci na polno. žal je cesta hudičevo ozka in se kmalu naredi zastoj. pristojne službe pa delajo kaj. na koncu te ceste je ravnina in merijo hitrost. čemu ? turist še vedno se pelje skozinaselje, onemogoča domačinom dostop, pa bi vse lahko uredili 50m za prepovedjo. vse !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.