Tako čustveno je bilo, ko je mladi Kris spoznal Luko Dončića

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Mali Kris je med zdravljenjem v ZDA prišel na tekmo Luke Dončića, ki je pomagal zbirati denar za njegovo zdravilo.
Oglej si celoten članek

Vsi poznamo zgodbo o mladem Krisu Zudichu, ki je združil vso Slovenijo, ki je goreče zbirala sredstva za pogumnega dečka, ki se bori proti zahrbtni bolezni.

Sloveniji je uspelo! V vsega nekaj dneh se je zbralo precej več od potrebnih 2,3 milijona evrov, da se je lahko pogumnemu dečku omogočilo zdravljenje z izjemno dragim zdravilom, ki v Evropi še ni registrirano. 

Slovenija Kris je dobil zdravilo. Toliko denarja je ostalo.

Video Poglejte, kaj že zmore Kris

Kris je tako odpotoval v Los Angeles, kjer je najdražje zdravilo na svetu že prejel, prav tako pa so se mu je zgodilo nekaj, česar se bo najbrž s ponosom spominjal, ko bo malo zrasel. 

V Los Angelesu se namreč prav ta hip mudi Luka Dončić, ki v nedeljo zvečer s svojim Dallasom gostuje pri tamkajšnjih Jezernikih, tako da ja lahko mladi Kris v živo spoznal svojega idola, ki mu je z nakazilom pomagal v borbi z boleznijo.

Poglejte si čustveni trenutek, ko Luka pozdravi mladega borca:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:13 2. December 2019.

    Kris tudi ve še ne kdo je ta bradati mladec. To je bolj darilce za ateta in mamico, pa promocija …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.