Tako dolgo ni igral še nihče

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Košarkarska legenda še ne namerava skleniti aktivne kariere.
Oglej si celoten članek

Dvainštiridesetletni Vince Carter je podaljšal pogodbo z Atlanto Hawks za naslednjo sezono in bo tako postal košarkar z najdaljšim stažem v ligi NBA.

Analiza V zadnjih 30 letih Ljubljančani drugi med tujci po plačah v NBA

To bo namreč njegova dvaindvajseta sezona, s čimer bo prehitel Dirka Nowitzkega, Kevina Garnetta, Kevina Willisa in Roberta Parisha.

Vince Carter je lani v dresu Atlante odigral 76 tekem in v povprečno 17,5 minute dosegel 7,4 točke.

Košarkar, ki je bil na naboru leta 1998 izbran s strani Golden State Warriors in nato poslan v Toronto Raptors, je v ligi NBA igral za New Jersey Nets, Orlando Magic, Phoenix Suns, Dallas Mavericks, Memphis Grizzlies, Sacramento Kings ter Atlanta Hawks.

NBA Za božič mestni derbi Jamesa in Leonarda

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.