Šport > Košarka
85 ogledov

Za božič mestni derbi Jamesa in Leonarda

lebron james Epa
Božične praznike bo popestril košarkarski spektakel v zahodni konferenci.

Letos bo zimske praznike z božičem v severnoameriški košarkarski ligi NBA popestril mestni derbi med Los Angeles Lakers in Los Angeles Clippers, poroča ESPN, ki se sklicuje na vire blizu lige NBA. Tradicionalni božični derbi bo letos v Staples Centru, bržčas pa si bosta nasproti stala največja zvezdnika lige LeBron James in Kawhi Leonard.

Štirikratni najboljši igralec (MVP) lige James in njegov novi moštveni kolega Anthony Davis bosta popeljala jezernike proti MVP lige Leonardu ter Paulu Georgeu v vrstah Clippers.

Za Jamesa bo to že 14. tekma na božični dan, za zdaj ima le dve manj kot rekorder Kobe Bryant. James je doslej na ta praznik dosegel 338 točk, tako da zaostaja le za Bryantom (395) in Oscarjem Robertsonom (377).

Poleg mestnega derbija bodo na božič še tekme New Orleans Pelicans - Denver, za katerega je v petek podpisal Slovenec Vladko Čančar, Boston bo gostoval pri prvaku Torontu, Houston pri Golden Statu in Milwaukee pri Philadelphii.

NBA logo Uradno Šport Ob Dragiću in Dončiću v NBA še tretji zlati Slovenec
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.