Tako ga je v Miamiju "zažural" Dončić

Foto: Twitter luka dončić
Luka Dončić je zabavo za 21. rojstni dan priredil na isti lokaciji, kjer so Dallas Mavericks leta 2011 slavili naslov NBA prvaka.
Oglej si celoten članek

Po porazu na tekmi z Miami Heat, na kateri je Luka Dončić zaradi poškodbe levega prsta odigral za malenkost slabše od pričakovanj, se je odprava s slavljencem na čelu odpravila v South Beach, kjer so proslavili Dončićevo mednarodno polnoletnost. 

Sijajna gesta Noro, kaj je ob Dončićevem rojstnem dnevu storil LeBron

Tri leta po tem, ko si je lahko alkoholno pijačo za zakonu prvič privoščil v domovini, je lahko z kozarčkom rujnega uradno nazdravil tudi v ZDA, kjer je starostna meja za nakup alkoholnih pijač tri leta višja kot v Sloveniji.

"Ja, in Luka se tega dobro zaveda," je komentiral lastnik Dallas Mavericks Mark Cuban.

Trpel bolečine Dončić brez zadržkov: "Se opravičujem, a tole je bilo za en drek!"

V javnosti so se že pojavili prvi posnetki z Dončićeve zabave in zdi se, da je slovenski košarkar hitro prebolel poraz proti Miamiju.

Slovenski obračun V slovenskem dvoboju v Miamiju isti zmagovalec kot lani

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.