Tako izgleda legendarni Siniša Mihajlović po tretjem ciklusu kemoterapije

Foto: Epa
Foto: Epa
Siniša Mihajlović je zapustil bolnišnico po tretjem ciklusu kemoterapije, potem ko se že več mesecev muči z levkemijo. Sodeč po fotografijah, ki jih je objavila njegova soproga Arianna, gre Srbu na bolje.
Oglej si celoten članek

Nekdanji legendarni srbski nogometaš ter aktualni trener Bologne Siniše Mihajlović je v sredo zapustil bolnišnico po tretjem ciklusu kemoterapije.

Mihajloviću so namreč v juliju odkrili, da je zbolel za levkemijo, njegova bolezen pa je združila nogometni svet. Italijani so preko noči pozabili na vsa svoja rivalstva ter so Mihajlovića navdušeno pozdravljali, kjerkoli se pojavil. Slednji je zaradi bolezni nekatere izmed tekem in treningov moral voditi kar iz bolnišnične postelje, z igralci in štabom pa je komuniciral s pomočjo mobitela.

Foto: Profimedia Siniša Mihajlović

"Ni je lepše stvari na svetu. Vrnitev domov," je moževo vrnitev iz bolnišnice ob fotografiji na Instagramu pokomentirala Mihajlovićeva žena Arianna Rapaccioni.

Legendarni Srb na sliki izgleda dosti bolje ter močneje, kot je izgledal na nekaterih prejšnjih fotografijah, njegovo zdravljenje pa naj bi po besedah zdravniškega osebja zelo lepo napredovalo.

Video Siniša Mihajlović spet na treningu!

Prvič pred navijači Čustveno sporočilo navijačev Bologne hudo bolnemu Mihajloviću

Legenda Pred mesecem dni odšel na zdravljenje levkemije, v nedeljo že vodil tekmo!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.