Šport > Nogomet
6088 ogledov

Tako izgleda legendarni Siniša Mihajlović po tretjem ciklusu kemoterapije

Siniša Mihajlović Epa
Siniša Mihajlović je zapustil bolnišnico po tretjem ciklusu kemoterapije, potem ko se že več mesecev muči z levkemijo. Sodeč po fotografijah, ki jih je objavila njegova soproga Arianna, gre Srbu na bolje.

Nekdanji legendarni srbski nogometaš ter aktualni trener Bologne Siniše Mihajlović je v sredo zapustil bolnišnico po tretjem ciklusu kemoterapije.

Mihajloviću so namreč v juliju odkrili, da je zbolel za levkemijo, njegova bolezen pa je združila nogometni svet. Italijani so preko noči pozabili na vsa svoja rivalstva ter so Mihajlovića navdušeno pozdravljali, kjerkoli se pojavil. Slednji je zaradi bolezni nekatere izmed tekem in treningov moral voditi kar iz bolnišnične postelje, z igralci in štabom pa je komuniciral s pomočjo mobitela.

Siniša Mihajlović | Avtor: Profimedia Profimedia

"Ni je lepše stvari na svetu. Vrnitev domov," je moževo vrnitev iz bolnišnice ob fotografiji na Instagramu pokomentirala Mihajlovićeva žena Arianna Rapaccioni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ Più bella cosa non c’è ....❤️ Back Home ❤️

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on

Legendarni Srb na sliki izgleda dosti bolje ter močneje, kot je izgledal na nekaterih prejšnjih fotografijah, njegovo zdravljenje pa naj bi po besedah zdravniškega osebja zelo lepo napredovalo.

Siniša Mihajlović Video Šport Siniša Mihajlović spet na treningu! Siniša Mihajlović Prvič pred navijači Šport Čustveno sporočilo navijačev Bologne hudo bolnemu Mihajloviću Siniša Mihajlović Hellas Verona Bologna Legenda Šport Pred mesecem dni odšel na zdravljenje levkemije, v nedeljo že vodil tekmo!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice