Šport > Nogomet
9903 ogledov

"Prodal je 200 izvodov več in uničil 20 let prijateljstva"

Siniša Mihajlović Profimedia
Nekdanji nogometni zvezdnik je želel sam obvestiti javnost o hudi bolezni, a so ga prehiteli.

Siniša Mihajlović, nekdanji zvezdnik srbskega nogometa in trener Bologne, preživlja težke čase. Na novinarski konferenci je javnost obvestil, da boleha za agresivno obliko levkemije.

"Lagal sem ženi na dan preiskav in ji dejal, da imam le vročino. Sedel sem in dva dni jokal, ko sem izvedel za diagnozo. Življenje mi je zletelo pred očmi. Nisem jokal, ker se bojim, spoštujem bolezen, a se bom boril, gledal jo bom v oči," je v soboto pred zbrano sedmo silo izjavil Mihajlović.

Ta je želel kot prvi javnost obvestiti o svoji bolezni, a ga je zjutraj prehitel zapis v časopisu Corriere dello Sport. Pod članek, ki se je pojavil tudi na naslovnici, se je podpisal Mihajlovićev dolgoletni prijatelj Ivan Zazzaroni.

"Želel sem vam prvi povedati, kaj se mi je zgodilo. Vendar nekdo ni spoštoval mojega privatnega življenja. Zaradi tega je prodal 200 izvodov časopisa več kot običajno, a pri tem uničil prijateljstvo, ki je trajalo 20 let," je bil nad urednikom Corriere dello Sport besen Mihajlović.

Še pred novinarsko konferenco je sicer obvestil nogometaše kluba. "Rekel sem jim, da bom napadel to bolezen in da gremo po zmago. Če bomo samo sedeli in se skušali braniti, nas bo kmalu knockoutiralo. Moramo izkoristiti svojo taktiko v tej borbi in ne dvomim, da bom zmagal," je povedal Mihajlović.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.