Šport > Nogomet
2460 ogledov

Pred mesecem dni odšel na zdravljenje levkemije, v nedeljo že vodil tekmo!

Siniša Mihajlović Hellas Verona Bologna Epa
Srbski strateg na klopi italijanskega prvoligaša se je ekspresno vrnil na klop.

Sredi julija je nogometno javnost šokirala novica, da Siniša Mihajlović boleha za levkemijo. Trener Bologne se je po diagnozi odločil, da brž začne z agresivno terapijo.

Srbski strateg je pred odhodom v bolnišnico zatrdil, da bo dobil bitko z boleznijo, pred nekaj tedni pa je že bil v takšni formi, da je po telefonu glasno grajal svoje varovance zaradi slabe predstave na prijateljski tekmi.

Mihajlović je šel še korak dlje in proti vsem pričakovanjem sedel na klopi Bologne na srečanju prvega kola Serie A, ko je njegovo moštvo gostovalo pri Hellas Veroni.

Obračun se je končal brez zmagovalca (1:1) in Mihajlović, ki je v preteklosti vodil še Catanio, Fiorentino, Sampdorio, AC Milan, Torino in reprezentanco Srbije, je domov odnesel točko.

Rudar Trbovlje Video Šport Silovito neurje opustošilo Zasavje, stotine ljudi pa skakalo od veselja

Siniša Mihajlović Hellas Verona Bologna | Avtor: Epa Epa

Jan Oblak Leganes Atletico La Liga Šport Oblak zablestel v pravem trenutku, Barça razbila Betis

Na preostalih srečanjih uvoda v italijansko prvoligaško sezono je Spal z Jasminom Kurtićem doma klonil proti Atalanti (2:3), za katero Josip Iličić zaradi kartonov ni zaigral. Valter Birsa je s Cagliarijem doma izgubil proti Brescii (0:1).

AS Roma je doma remizirala z Genoo (3:3), Udinese je bil boljši od AC Milana (1:0), Lazio je v gosteh premagal Sampdorio (0:3), Torino pa doma Sassuolo (2:1).

Že v soboto je aktualni prvak Juventus minimalno slavil v Parmi (0:1), v derbiju kola pa je Fiorentina doma izgubila proti Napoliju (3:4).

V ponedeljek se bosta na San Siru pomerila še Inter s Samirjem Handanovićem in novinec v ligi Lecce z Žanom Majerjem.

NK Maribor Prva liga TS Šport Maribor zanesljiv, Celjani zabili pol ducata golov
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice