Šport > Nogomet
1561 ogledov

Končno vzpodbudne novice o zdravstvenem stanju legendarnega Siniše Mihajlovića

Siniša Mihajlović Profimedia
Legendarni srbski nogometaš ter trener Siniša Mihajlović, ki je zbolel za levkemijo, je v sredini julija začel zdravljenje s kemoterapijo. Po enem mesecu terapij so na dan prišle ohrabrujoče informacije o njegovem stanju.

Stanje aktualnega trenerja Bologne, Siniše Mihajlovića, je v razgovoru za srbski Sportski žurnal razkril Mihajlovićev nekdanji soigralec iz Crvene zvezde, Dragiša Binić.

siniša mihajlović Prekinja trenersko kariero Šport Nekdanji zvezdnik srbskega nogometa težko bolan

"Miha se je prerinil skozi prvo obdobje kemoterapije in to junaško. Dobro je, vse gre na bolje," je razkril Binić ter nadaljeval:

"Vsakodnevno se slišim z Miroslavom Tanjgo (Mihajlovićev pomočnik trenerja pri Bologni ter njegova poročna priča), ker ne bi imelo smisla Miho obremenjevati s telefonskimi klici. Še vedno je zelo aktiven, s Tanjgino pomočjo preko telefona vodi treninge. Je pravo zdravstveno čudo."

Siniša Mihajlović Torino "Forza, Siniša!" Šport Mihajlović predčasno v bolnišnico

V začetku avgusta naj bi med vrsticami Mihajlovićevo stanje razkril že predsednik Bologne, Joey Saputo, ki je dal naslutiti, da se stanje legendarnega Srba izboljšuje.

Siniša Mihajlović Mihajlović: Šport "Prodal je 200 izvodov več in uničil 20 let prijateljstva"

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice