Šport > Nogomet
96 ogledov

Mihajlović zajokal na pragu rojstne hiše

siniša mihajlović EPA
Nekdanji srbski reprezentant in trener AC Milana Siniša Mihajlović je po četrt stoletja obiskal hišo na Hrvaškem, kjer je preživel svoje otroštvo.

Legendarni srbski nogometaš, ki je letos prevzel vodenje milanskega velikana, se je po skoraj 25 letih vrnil v domovino, ki jo je zaradi vojne zapustil daljnega leta 1991.

Srbski kurir v ekskluzivni zgodbi poroča, da se je Mihajlović pred prihodom v Borovo Naselje, kamor sta ga pospremila brat Dražen in prijatelj Miroslav Tanjga, zamaskiral do neprepoznavnosti, a se novinarjem kljub temu ni uspel izogniti.

Mihajlović je na vhodu v rojstno hišo potočil nekaj solz, podobno čustven pa je bil obisk njegove osnovne šole. ''Siniša je v v ponedeljek prisel v Vukorar. Nihče ga ni prepoznal, ker je nosil kapo in očala. Najprej je obiskal rodno hišo, nato pa še osnovno šolo, ki jo je obiskoval. Bilo je zelo čustveno. Ko je sedel v šolsko klop, je komaj zadrževal solze. Nato se je odpravil na stadion lokalnega kluba Borovo, kjer je prvič igral nogomet,'' neimenovani vir citira spletni portal Kurir.rs.

Mihajlović je sicer pred časom dejal, da se ne namerava vrniti v Vukovar. ''Nič me ne vleče nazaj. Vukovarja se spomnim iz časa moje mladosti in takšno sliko želim ohraniti,'' je izjavil trener AC Milana, ki pa si je nato vendarle premislil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.