Šport > Nogomet
894 ogledov

Mihajlović predčasno v bolnišnico

Siniša Mihajlović Torino
Srbski trener je začel z agresivno terapijo po razkritju, da boleha za levkemijo.

Srbski nogometni strokovnjak Siniša Mihajlović, ki je prejšnji teden na novinarski konferenci v Bologni, kjer opravlja vlogo trenerja članske ekipe, razkril, da boleha za levkemijo, je že bolnišnici in bo danes začel terapijo, je sporočil italijanski klub. Mihajlović je v pokončni drži poudaril, da bo dobil tudi to bitko.

"Naš trener je v soboto izjavil, da komaj čaka, da gre v bolnišnico. Mihajlović je držal besedo. V dogovoru z našo zdravniško ekipo in hematološkim oddelkom instituta Seragnoli je že v ponedeljek odšel v bolnišnico, dan prej, kot je bilo sprva dogovorjeno," so zapisali pri Bologni v sporočilu za javnost.

Klub, ki ga je srbski strokovnjak rešil pred izpadom iz Seria A minulo sezono, je ob tem sporočil Mihajloviću: "V napad od prvega trenutka, kot si obljubil. Mi smo s tabo. Forza, Siniša!"

Siniša Mihajlović Mihajlović: Šport "Prodal je 200 izvodov več in uničil 20 let prijateljstva"

Mihajlović je v soboto razkril, da je zbolel za levkemijo, zdravniki pa so odkrili, da gre za akutno obliko bolezni in da je nujna agresivna terapija.

Srb je prvo trenersko službo opravil prav v Bologni leta 2008, vrnil pa se je januarja letos in jo iz boja za obstanek popeljal do desetega mesta. V Italiji je sicer že od leta 1992, ko je kot nogometaš igral za AS Romo, Sampdorio, Lazio in Inter.

Po upokojitvi je leta 2006 začel kot pomočnik Roberta Mancinija pri Interju, prvič pa je sam vodil klub novembra 2008 - Bologno. Zatem je bil še trener Catanie, Fiorentine, Sampdorie, AC Milana in Torina.

Mihajlović, nekdaj tudi nogometaš Borova, Vojvodine in Crvene zvezde, je bil srbski selektor od maja 2012 do novembra 2013.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.