Tako je Conor ml. 'prebutal' svojega očeta

Foto: Print Screen
Pravijo, da jabolko ne pade daleč od drevesa.
Oglej si celoten članek

Dveinpolletni sin Conorja McGregorja je že zakorakal v svet mešanih borilnih veščin, kjer se očitno zelo dobro znajde. Conor ml. se je imel v oktagonu priložnost meriti s svojim slavnim očetom, ki se v teh dneh aktivno pripravlja na vrnitev v ring.

Foto: Print Screen

Malček je vlogo sparing partnerja vzel zelo resno, svoje delo pa je opravil z odliko. Medtem ko je mlatil po očetu, je bil deležen tudi nekaj dragocenih nasvetov.

Izzval nemire McGregorja pred hotelom v Rusiji čakali huligani, posredovala policija

Ko mu je v nekem trenutku zmanjkalo tal pod nogami, ga je nekdanji svetovni prvak v peresni in lahki kategoriji spodbudil, naj nadaljuje z borbo. "Na noge, ne smeš pasti," mu je dejal

McGregor je simpatičen posnetek njune borbe delil na družbenih omrežjih. V ringu je bilo moč opaziti tudi njegovo zaročenko Dee Devlin in hčerko Croio.

Foto: Print Screen

Najslavnejši UFC borec se trenutno pripravlja na vrnitev v oktagon, kjer se ni boril vse od poraza proti Habibu Nurmagomedovu.

Januarja naj bi mu na dogodku UFC 218 nasproti stal Donald Cerrone, ki je v karieri nanizal 36 zmag in 13 porazov. Američan z vzdevkom "Kavboj" bo iskal prvo zmago po dveh zaporednih neuspehih.

Prekinil molk McGregor izlil dušo in prosil odpuščanja

McGregorjev trener Owen Roddy trdi, da je 31-letni Irec v fantastični formi, prepričan pa je, da bosta fanta uprizorila izjemen dvoboj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.