Tako je Dončić pospremil smrt legendarnega srbskega pevca

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Slovenski košarkarski zvezdnik se je poslovil od umrlega srbskega pevca.
Oglej si celoten članek

Smrt znanega pevca narodne glasbe Šabana Šaulića je pretresla njegove številne oboževalce. Za 67-letnika je bila usodna prometna nesreča blizu mesta Gütersloh na severozahodu Nemčije, ko se je pevec peljal s koncerta v Bielefeldu na letališče v Dortmundu, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug.

Prometna nesreča Podrobnosti tragedije, v kateri je umrl "kralj narodne glasbe"

Med ljubitelji Šaulićeve glasbe je tudi Luka Dončić. Slednji je v preteklosti že razkril, da so mu všeč skladbe dobro znanega Srba. Izneveril se mu ni niti ob njegovi smrti.

Na svojem Instagram računu je Dončić objavil zgodbo, v katero je umestil Šaulićevo sliko in posnetek predvajanja njegove pesmi "Ti me varaš najbolje".

Dončić sicer v teh dneh po sodelovanju na petkovem in sobotnem delu All-Star vikenda nabira energijo za zaključek rednega dela sezone z Dallas Mavericks.

All-Star vikend Dončić se je le nasmehnil, čaka ga plaža

Objavo si lahko ogledate NA TEJ POVEZAVI.

Foto: PrtSc Dončić Šaulić Instagram

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 10:31 18. Februar 2019.

    Tudi pisec tega clanka ga je ocitno poslusal......kr en hiter tecaj pisanja SLO jezika neb skodoval

  • 08:19 18. Februar 2019.

    "Slovenec" rad posluša njegovo glasbo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.