NBA očitno ne želi, da bi se to razvedelo med igralci

Foto: Instagram mccollum
Košarkarskemu zvezdniku Portland Trail Blazers se v Orlandu godi bolje od nekaterih njegovih kolegov.
Oglej si celoten članek

Krepijo se namigovanja, da so nekateri košarkarji v hotelih znotraj "floridskega mehurčka", kjer se moštva pripravljajo na nadaljevanje sezone, deležni večjega razkošja kot večina.

Govorice so se močno razplamtele po objavi lige NBA, ki očitno ni želela razkriti, da Damian Lillard v hotelu Yacht Club, kjer je nastanjena ekipa Portland Trail Blazers, uživa v razkošju predsedniškega apartmaja.

Nekateri košarkarji, kot je na primer član Los Angeles Lakers Rajon Rondo, so sicer negodovali nad hotelsko ponudbo v Orlandu. Rondo je v objavi na družbenih omrežjih namigoval, da gre za nastanitev nižjega cenovnega razreda.

Ti to resno? NBA zvezdnik izzval bes z objavo hotelske sobe

Tudi to je bržkone eden od razlogov, zakaj je NBA želela prikriti, da so nekateri igralci v Orlandu deležni večjega razkošja kot drugi.

Lillard je 15. julija v Orlandu praznoval 30. rojstni dan. Ob jubileju mu je čestitke izrekel tudi soigralec CJ McCollum, ki se je slikal pred okrašenimi vrati Lillardove hotelske sobe.

Foto: Instagram

Fotografijo je na spletu delil tudi uradni profil lige NBA, še prej pa so brez vsakršnega pojasnila z vrat odstranili zapis "predsedniški apartma", kar je seveda spet vodilo v pestro spletno razpravo.

V priloženem posnetku si lahko ogledate, kako izgleda Lillardova soba v hotelu Yacht Club.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.