Tako je Luka Dončić pospremil slavji "svojih" ljubljenih ekip

Foto: Epa
Foto: Epa
V ponedeljek zvečer sta se končali dve zanimivi finalni košarkarski seriji, obe je spremljal slovenski zvezdnik.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić se pripravlja na novo sezono v ligi NBA, potem ko je v preteklem tekmovalnem obdobju navduševal v dresu Dallas Mavericks.

Nekdanji igralec Reala je precej aktiven na družbenih omrežjih, svojih navijaških simpatij pa ne skriva. Poleg razumljive ljubezni do Reala je v Dončićevem srcu prostor tudi za beograjsko Crveno zvezdo, kar je v preteklosti že večkrat pokazal.

Ponedeljkov večer je bil za Ljubljančana tako sila lep. Najprej je Zvezda v dramatičnem in tudi kontroverznem slogu prišla do slavja v finalu srbske lige proti zagrizenemu rivalu Partizanu (75:76).

Video Udarec strele prekinil tekmo, finale odločil neregularen koš v zadnji sekundi

Dončić je uspeh pospremil tako, da je "čivk" rdeče-belega kluba delil in ob nekaj pomenljivih podobah pripisal: "Bravo!" Beograjski klub se je na družbenih omrežjih Dončiću zahvalil za podporo in čestitke.

Sledil je še neverjeten preobrat Reala v zadnji minuti tekme proti Barceloni (81:80) in Dončić je imel nov razlog za veselje.

Odločilno trojko Jayceeja Carrolla je obeležil s pomenljivimi "emojiji", po koncu srečanja pa evforično opisal zmagovito akcijo moštva v belih dresih in predstavo nekdanjih soigralcev.

Video Neverjetna zadnja minuta na Clásicu, pomagal tudi "Tonček"

Nato je mladi Slovenec delil še "čivk" enega od uporabnikov, ki za profilno sliko Realovega trenerja Pabla Lasa. Ta zapis je malce bolj vulgaren, v prostem prevodu pa bi lahko rekli takole: "To je, ti ku**a, Real Madrid!"

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.