Tako jo je skupil Woodsov luksuzni terenec

Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa
Ameriškega golfista, ki se je hudo poškodoval v prometni nesreči s terenskim vozilom Genesis GV80, čaka dolga pot okrevanja.
Oglej si celoten članek

Tiger Woods je v zadnjem desetletju doživel številne vzpone in padce tako na zasebnem kot na profesionalnem področju. Od propadlega zakona z materjo dveh njegovih otrok Eli Nordegren, ki ga je zapustila po razkritju afere, do kroničnih težav s poškodbami, strmega padca na svetovni golf lestvici in nato velikega povratka na vrh, kopice operacij, dolgotrajne odsotnosti z igrišč (2015-2018) pa do spektakularne zmage na predlanskem mastersu v Augusti, njegove prve po 11 letih.

Bivša partnerja Vonnova reagirala na Woodsovo nesrečo

Tri leta je bil v medijsko izpostavljeni zvezi z ameriško smučarko Lindsey Vonn, a se je tudi njuna zveza končala zaradi njegovega varanja. Zdrahe v zasebnem življenju so močno načele njegovo javno podobo, zaradi česar so mu hrbet obrnili tudi številni pokrovitelji. Po ocenah strokovnjakov naj bi si Woods v samo desetih letih prizadejal za več sto milijonov dolarjev poslovne škode.

Sodišče Tiger Woods pravi, da ni kriv Lindsey Vonn Tigerju Woodsu ni obrnila hrbta

Vmes ga je doletela še aretacija zaradi domnevne vožnje v alkoholiziranem stanju, čeprav se je kasneje izkazalo, da je bil pod vplivom močnih zdravil, za nameček pa je bila proti njemu vložena še tožba navijača, ki je trdil, da ga je Woodsov nosač palic tako grobo odrinil, ko se je želel slikati s svojim junakom, da je padel v jarek.

Tožba Woods spet na sodišču, razlog pa bizaren

Po vsem tem rekorderja v številu tednov na prvem mestu lestvice (683) čaka še dolgotrajno okrevanje po operativnem posegu, s katerim so mu s pomočjo palice, vijakov in zatičev zakrpali desno nogo. Zaradi hudih poškodb je nadaljevanje kariere pod velikim vprašajem.

Polomljen Takšno je stanje Woodsa po hudi prometni nesreči

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.