Šport
1737 ogledov

Woods spet na sodišču, razlog pa bizaren

tiger woods Epa
Tiger Woods, ki je imel v zadnjih letih nekaj bližnjih srečanj z branilci zakona, se je še enkrat več znašel na sodišču. A tokrat ne po svoji krivdi.

Legendarni ameriški golfist Tiger Woods, zmagovalec 15 majorjev, se je skupaj s svojim nosačem golfskih palic Joejem LaCavo zaradi sebka znašel na sodišču v Pinellasu na Floridi. Toži ju eden od gledalcev, ki trdi, da ga je Woodsov "caddy" leta 2018 na turnirju grobo odrinil, ko se je želel fotografirati s svojim športnim junakom.

Golfski navdušenec Brian Borrusi trdi, da ga je Woodsov nosač LaCava tako grobo odrinil, da je padel v jarek. Zato v tožbi zahteva 30.000 ameriških dolarjev odškodnine, saj se je med padcem poškodoval in končal v bolnišnici. Za zdaj ni jasno, kako resno se je Borrusi poškodoval. Woods je obtožen zato, ker je delodajalec LaCave in s tem odgovoren za ravnanje svojega caddyja med turnirjem. Eden najboljših golfistov vseh časov je sodelovanje z LaCavo, ki je bil dolga leta nosač palic Freda Couplesa, začel leta 2011.

Odvetnik Borrusija Josh Dreschel je javno pozval vse očividce incidenta, naj se mu javijo in obenem okrcal vodstvo tekmovanja PGA Tour, ki mu ne želi predati videoposnetka incidenta.

Komentarjev 1
  • Avatar Stelliosa
    Stelliosa 00:57 11.april 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

Sorodne novice