Šport
20 ogledov

Tako je bil aretiran Tiger Woods

Tiger Woods Profimedias
Nekdaj najboljši golfist na svetu Tiger Woods je vozil pod vplivom opojnih substanc, zato je bil aretiran. Policija je zdaj objavila video aretacije.

Tiger Woods je bil v ponedeljek zjutraj aretiran v Jupiterju na Floridi zaradi vožnje pod vplivom opojnih substanc. Nekdanji superzvezdnik golfa trdi, da je zaradi bolečin v hrbtu, v zadnjih letih je prestal že vrsto operacij, uporabljal zdravila.  Policisti so ob ustavitvi zvezdnika sicer opravili običajni test in se odločili, da ni sposoben voziti dalje in ga aretirali.

"Razumem težo prekrška in zanj prevzemam vso odgovornost. Javno želim povedati, da alkohol ni bil vpleten. Dobil sem močno reakcijo na predpisana zdravila. Nisem mislil, da me lahko mešanica teh zdravil pripelje do takšnega stanja. Opravičujem se družini, prijateljem in navijačem. Naredil bom vse, kar je v moji moči, da se takšne stvari ne bodo ponovile," je v sporočilu za javnost zapisal Woods.

Za 41-letnega Američana, ki že dolgo ni več tisti Tiger Woods, ki je kot za šalo premagoval tekmece in osvojil 14 naslovov major, je to novi incident v sicer dolgi vrsti afer in prekrškov, ki so se začele 2010 s priznanjem številnih deklet in prostitutk o njegovem razvratnem življenju. Kasneje je bil nekaj časa v zvezi z ameriško smučarsko zvezdnico Lindsey Vonn.

Woods, ki je po pisanju revije Forbes prvi športnik, ki je v karieri zaslužil več kot milijardo dolarjev, trenutno okreva po aprilski operaciji hrbta. Kot je v zadnjem času večkrat poudaril, želi še igrati golf, čeprav je zadnjič na tekmovanjih najprestižnejše ravni slavil leta 2008.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 13:43 01.junij 2017.

    Tole je čisti alko , ne pa tablete ! Policija sna posnetku ugotavlja pijanost voznika , ki mu rećejo zbirno tudi prepovedane substance , kajti tu so lahko še vse vrste drog !