Šport > Zimski športi
2053 ogledov

Tigerju Woodsu ni obrnila hrbta

lindsey vonn EPA
Najuspešnejša alpska smučarka vseh časov Lindsey Vonn je še vedno v dobirh odnosih s Tigerjem Woodsom.

Ameriški golfist Tiger Woods se je pred tedni spet znašel v središču pozornosti, ko so ga policisti na Floridi ujeli med vožnjo pod vplivom nedovoljenih substanc.

Woods je kazal očitne znake vinjenosti, vendar s krvnimi preiskavami v njegovem vzorcu niso odkrili sledi alkohola. Kot se je izkazalo, je bila nelucidnost padlega superzvezdnika posledica močnih zdravil, ki jih uživa zaradi bolečin po operaciji hrbta.

Tiger Woods Šport Tiger Woods priznal odvisnost Tiger Woods Magazin V krvi Tigerja Woodsa smrtno nevarna mešanica zdravil Tiger Woods aretacija Tiger Woods Šport Woods: Ne alkohol, ampak zdravila

Woods je bil v svojih najboljših letih eden najdominantnejših športnikov vseh časov. S turnirskimi nagradami je zaslužil več kot 110 milijonov dolarjev in osvojil 14 velikih turnirjev. Na prvem mestu lestvice golfistov je preživel 683 tednov (rekord), kar 552 tednov več od drugouvrščenega Grega Normana

Ameriškemu golfistu je osem let nazaj pred nogami ležal svet, nato pa se je njegovo življenje obrnilo na glavo z razkritjem nezvestobe in posledične ločitve od žene Elin Nordegren. Woodsova javna podoba je čez noč sesula v prah, kar je zahtevalo svoj davek na profesionalnem področju.

Podvržen je bil medijskemu in javnemu linču, od katerega se nikoli ni zares opomogel. Zadnja aretacija je le še ena v seriji neljubih dogodkov, ki so v zadnjih letih zaznamovali življenje 41-letnega zvezdnika.

Po aretaciji zaradi vožnje pod vplivom alkohola je stike z njim navezala ameriška zvezdnica belih strmin Lindsey Vonn, s katero sta se po treh letih skupnega življenja rašla leta 2015. "Stopila sem v stik z njim. Upam, da mu gre dobro," je za ameriške medije povedala Vonnova.

Zvezdniški par se je razšel pred dvema letoma, a ostaja v prijateljskih odnisih. "Vedno bom cenila spomine, ki sva jih ustvarila skupaj. Na žalost oba živiva zelo pestri življenju, zato sva večino časa preživela narazen," je takrat  razloge za razhod pojasnila Vonnova in dodala: "Zelo sem ga imela rada in še vedno ga imam, a preprosto ni šlo."

woods vonn Vonnova Magazin Lindsey Vonn za konec zveze z Woodsom krivi sebe! lindsey vonn Štuhčevi vrgla rokavico Šport Tako živi Lindsey Vonn lindsey vonn trening Vroča Lindsey Šport "To je dobro za šport, v čem je problem?"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.