Šport > Zimski športi
19508 ogledov

Tako živi Lindsey Vonn

lindsey vonn Print Screen
Ameriška smučarska zvezdnica Lindsey Vonn je za revijo People odprla vrata svojega doma v Vailu, zvezni državi Kolorado.

"Ko sem prvič vstopila, sem rekla 'To je to! To je moja hiša," je obiskovalcem zaupala Vonnova. Hiša ima pet spalnic, telovadnico, elektronska vrata za njene tri kosmatince in po meri narejene police, kjer so razstavljeni praktično vsi njeni športni dosežki; od plastičnih priznanj iz otroških let do olimpijskih kolajn ter velikih in malih kristalnih globusov.

Središče njenega domovanja je dnevna soba, kjer uživa ob pogledu na gozd in zasneženo gorovje. Največ časa preživi v telovadnici, odlično pa se počuti tudi v svoji omari.

"Ker sem veliko na poti, potrebujem prostor, kjer se počutim sproščeno in se lahko umaknem od vsega," je povedala 32-letnica, ki se aktivno pripravlja na začetek olimpijske sezone.

Vonnova se je v sredo udeležila podelitve športih nagrad Espys in napovedala pohod na drugo olimpijsko zlato. Najuspešnejša smučarka vseh časov, ki je dobila 77 tekem za svetovni pokal, ima z olimpijskimi igrami neporavnane račune.

Doslej je na največjem športnem tekmovanju na svetu osvojila "le" dve kolajni, obe leta 2010 v Vancouvru, kjer je bila zlata v smuku in bronasta v superveleslalomu. Nastop v Sočiju pred slabimi štirimi leti ji je preprečila poškodba.

 "V bistvu sem najbolj zdrava po dolgem času. Trdo treniram. Roka je spet stoodstotna, kolena so super. Pripravljena sem na zadnji napad na olimpijsko sezono," je povedala štirikratna zmagovalka svetovnega pokala.

 

Mondays....just remember, nothing is handed to you in life, you have to go out and get it! #keepgrinding

A post shared by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on

 

When your core workout also substitutes for a Mission Impossible audition

A post shared by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on

 

Who's got your back? #Mondays @keno_s_ @underarmour #220days

A post shared by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on

 

Going old school...getting my slalom footwork on 😜#zickizacki

A post shared by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on

Komentarjev 1
  • mirror 19:19 13.julij 2017.

    Želimo ji vse najbolje. Škoda, ker je naša Tina prehitro postavila smuči v kot.

Sorodne novice