Magazin > VIP
73 ogledov

Tiger Woods dekletu dal 200 tisoč dolarjev

Tiger Woods Profimedias
Dekle Tigerja Woodsa so na letališču izprašali, saj so v njenem kovčku našli ogromno količino gotovine. Ta se je zagovarjala, da ji jo je dal slavni partner.

Tiger Woods ima novo dekle, modno stilistko Kristen Smith. Očitno se več kot očitno splača biti v zvezi s svetovno znanim golfistom, saj so plavolasko na letališču zasačili s kovčkom, polnim gotovine. Ob standardnem skeniranju prtljage, so varnostniki in cariniki v kovčku Tigerjevega dekleta našli 200 tisoč dolarjev.

Kristin Smith | Avtor: Profimedias Profimedias
Policija jo je ustavila na letališču Palm Beach, ki je oddaljeno le nekaj kilometrov od Woodove hiše. Ko so jo vprašali, od kod ji toliko gotovine, je rekla, da ji ga je dal fant. Smithovo so zadržali in jo prosili, če lahko kakorkoli dokaže, od kje ta denar. "Ko smo jo vprašali, če lahko njen partner kakorkoli dokaže, od kje denar, je rekla, da ne bo več komentirala," je povedal policist, ki j je izprašal. Na koncu dneva so vseeno ugotovili, da Kristin ni vpletena v nikakršno kaznivo dejanje, zato so jo izpustili.

Čeprav Kristin in Tigerja fotografski objektivi še niso ujeli skupaj in skušata zvezo skriti, je za ameriški medij Radar Online to potrdila njena sestrična: "Super je, kaj več pa res ne smem povedati."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.