Tako po operaciji izgleda napadalec Maribora

Foto: Twitter Jasmin Mešanović
Napadalec slovenskega prvaka je prestal operacijo.
Oglej si celoten članek

Mariborčani so na povratni četrtfinalni tekmi Pokala Slovenije doživeli dvojni udarec. Ne samo, da jih je s skupnimi izidom 4:1 iz tekmovanja izločil večni tekmec, temveč se je na tekmi poškodoval tudi napadalec Jasmin Mešanović.

Huda poškodba Še en udarec za vijoličaste

Bosanski reprezentant, ki ima z Mariborom sklenjeno triletno pogodbo, je utrpel zlom kosti nad očesom in posledično moral na operativni poseg. Operacija je, kot so potrdili v UKC Maribor, uspela.

"Operacija je odlično uspela. Opravljena je bila repozicija frakturiranih kostnih fragmentov in osteosinteza," je povedal dr. Matjaž Vogrin.

Mešanović bo naslednjih nekaj dni preživel v bolnišnici. Letos ne bo več igral. Natančnega časovnega okvirja za vrnitev na zelenice Mariborčani niso opredelili, okreval naj bi več tednov.

PREBERITE ŠE:

"Mic drop" Odgovor Olimpije na provokativni mariborski plakat Pokal Slovenije Kronaveter izničil mariborske upe za preobrat Zadovoljen Bišćan: "Ilića ne smem preveč hvaliti"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:09 1. December 2017.

    Hitro okrevanje!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.