Tako so počastili spomin na Kobeja Bryanta

Foto: Epa
Foto: Epa
V ZDA še vedno odmeva smrt priljubljenega zvezdnika lige NBA.
Oglej si celoten članek

Znana športna akademija v mestu Thousand Oaks v Južni Kaliforniji je v znak spoštovanja po smrti Kobeja Bryanta spremenila svoje ime. The Mamba Sports Academy bo poslej le še The Sports Academy.

Akademija je besedo "Mamba" dodala v svoje ime decembra 2018, potem ko je kot partner začel z institucijo sodelovati sloviti nekdanji košarkar Los Angeles Lakers. "The Black Mamba" ali v prevodu "Črna mamba" je bil namreč vzdevek Kobeja Bryanta.

Članica omenjene akademije je bila tudi Bryantova 13-letna hčerka Gianna, ki je skupaj z očetom preminula v helikopterski nesreči 26. januarja.

'Božja volja' "Kriv je Kobe in ostali potniki"

"V znak spoštovanja njegovi edinstveni zapuščini bomo besedo Mamba upokojili. Akademija bo sledila viziji, ki jo je razvila med posebnim partnerstvom," so spremembo imena pojasnili pri akademiji.

Ustanova ima svoje prostore v Thousand Oaksu in v okraju Redondo Beach, že večkrat pa je bila uporabljena kot trenažni center za igralce in igralke lig NBA in WNBA.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:28 13. Maj 2020.

    To je pa že noro. Huje kot da bi umrl bog.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.